Enquire
Mesin Pengerasan Induksi CNC 1

Mesin Hardening Induksi CNC

1. Mesin hardening induksi CNC kanthi drive motor servo.
2. Bisa éling cara hardening beda.
3. Full meneng werni diimpor.
4. Kanthi trafo hardening paten.
5. Sideway karo guideway linear.
6. Kanthi CE, sertifikasi SGS.

Nuduhake kanggo:

rincian Product

Fungsi lan aplikasi saka CNC Induksi Hardening Machine

  Mesin pengeras induksi stasiun dobel kita kanthi struktur vertikal stasiun dobel. Bisa milih gerakan benda kerja utawa metode gerakan koil pemanasan induksi.

  Mesin hardening CNC iki nduweni fitur terus-terusan hardening, ing wektu sing padha hardening, piecewise terus-terusan quenchingStage fungsi quenching simultaneous.

  Cocokake karo sistem pemanasan induksi digital lan sistem kontrol manungsa, Mesin quenching seluler vertikal stasiun dobel bisa ditrapake kanggo produksi bagean tunggal lan batch, kanthi struktur sing cukup, fungsi lengkap, lan operasi sing trep.

  Mesin hardening CNC seri iki utamané digunakake kanggo crankshaft, camshaft, bagean disk diameter cilik, Cardan joint quenching hardening proyek perawatan panas.

Fitur kinerja CNC Induksi Hardening Machine

● The workpiece munggah lan mudhun, induksi hardening trafo mindhah bali lan ngarep kabeh nganggo servo motor drive, werni meneng ngirimaken, posisi obah bisa kanthi kontrol.

● Kanthi 1 stasiun utawa 2 stasiun posisi digunakake, clamping bagean lenthd bisa imbuhan listrik.

● Miturut workpiece obah kacepetan, ngganti tingkat daya beda.

● Mesin pengerasan induksi CNC Kanthi piranti ngawasi kondisi kerja pemanasan induksi, bisa nampilake, ngrekam, lan nyimpen paramèter teknis proses kerja perawatan panas induksi pas wektune.

● Kanthi sistem kontrol CNC, bisa input keyboard, nyimpen program hardening, proses apa bisa kanthi otomatis kontrol.

● Gampang kanggo nyetel proses hardening, gampang kanggo operate, duwe sampurna timer -protections fungsi.

● Desain terpadu, bagean pemanasan induksi, alat mesin hardening CNC, lan desain chiller pendinginan kanthi awak siji.

● Miturut rincian bagean hardening lan panyuwunan teknis, pilih mesin pemanas induksi frekuensi dhuwur utawa frekuensi medium sing cocog.

● Kabeh sistem mesin hardening induksi CNC kita nganggo medium hardening merek internasional.

Data teknis utama Mesin Pengerasan Induksi CNC

  Dhaptar data teknis ing ndhuwur mung data umum kanggo referensi sampeyan, umume alat mesin pengerasan induksi CNC kita wis disesuaikan. Dadi kanggo pilihan model akurat, hubungi kita kanggo pilihan proposal technical final.

Model /
Data

KQSL350

KQSL550

KQSL850

KQSL1050

KQSL1250

Maks. Clamp Length (mm)

350

550

850

1050

1250

Maks. Bagian pengerasan (mm)

300

500

800

1000

1200

Diameter ayunan bagian (mm)

400

400

400

400

400

Bobot bagean (kg)

30

30

50

200

200

Kacepetan puteran (rpm)

20-150

20-150

20-150

20-150

20-150

Kacepetan obah bagean/koil induksi (mm/s)

0-80

0-80

0-80

0-80

0-80

Nomer spindle

1/2

1/2

1/2

1/2

1/2

Jarak tengah antarane rong stasiun

650

650

650

650

650

Service kita

  Mesin pengerasan induksi CNC minangka produk dodolan utama amarga mbutuhake presisi sing dhuwur nalika ngrancang lan nindakake, uga butuh pengalaman lengkap kanggo nindakake. Dadi, kita duwe tim layanan profesional kanggo nindakake, kanggo mesthekake yen kabeh mesin sing ditindakake kanthi lengkap bisa nyukupi panjaluk pemanasan pelanggan.

  Sadurunge dodolan, kita bakal nindakake sawetara usulan teknis kanggo pilihan pangguna, mbenakake, lan priksa manawa proses hardening pungkasan lan uga ngrancang gambar.

  Sawise-sales, kita bakal nyedhiyani panuntun dhumateng instalasi lan mesin nggunakake latihan proses kanggo mesthekake yen mesin kita bisa ngawula pangguna uga.

Kirimi Inquiry

kesalahan:

Entuk Kutipan